Behandlinger


Alm. forebyggende tandpleje

Vi anbefaler regelmæssige undersøgelser af tænder og tandkød for at forebygge eller diagnosticere evt. sygdomme i munden. Der findes ingen faste regler for, hvor hyppigt, det for den enkelte er nødvendigt, at få foretaget en undersøgelse. Det afhænger af individuelle behov, ligesom nødvendigheden af supplerende røntgenbilleder i forbindelse med undersøgelsen.Smertefri behandling
En god bedøvelse er helt afgørende, så vi gør alt, hvad der der er muligt for at gøre behandlingen så smertefri og behagelig, som overhovedet muligt.Mange er glade for musik under behandlingen. Du er altid velkommen til at medbringe din egen musik.

Æstetik – kosmetisk tandpleje
Alle behandlinger skal selvfølgelig være så usynlige som muligt, så vi har ikke en særlig kategori, der hedder æstetisk tandpleje.
Det er vidt forskelligt, hvad den enkelte opfatter som behandlingskrævende i forhold til udseendet, og vi prøver altid at opfylde den enkeltes behov.

Tandblegning
Vi kan foretage blegninger på klinikken ved hjælp af blegegel, men det bedste og mest tilfredsstillende resultat opnår man med såkaldt hjemmeblegning, idet der er forskel på, hvordan tænderne tager imod behandlingen.
Det vil sige, at vi tager aftryk til et sæt blegeskinner, så man selv kan blege tænderne om dagen eller natten efter individuel instruktion.

Krone- & brobehandling
Vi får udført vores porcelænsarbejder på nogle af de bedste tandteknikske laboratorier i henholdsvis Rødovre og Malmø. Hvis det ønskes, kan vi evt. benytte os af billigere krone/porcelænsfremstilling i Østen, men vi anbefaler det ikke til fortænder.
Fortandskroner kan med fordel indprøves på laboratoriet i Rødovre, så porcelænet kommer til at matche de naturlige tænder helt præcist.

Implantatbehandling
Operationen til indsættelse af implantatet foregår hos specialtandlæge i kirurgi. Vi foretager derefter den efterfølgende kronebehandling, når implantatet er vokset fast i kæben og klar til brug.

Paradentosebehandling
”De løse tænders sygdom” kræver ofte behandling gennem længere tid og som regel observation resten af livet. Det er for det meste vore to tandplejere, der tager sig af denne specialistopgave.
Behandlingen består i grundig rengøring af tand- og rodoverflader. Patienten instrueres i selv at klare så stor en del af rengøringen som muligt ved den daglige hjemmetandpleje.

Rodbehandling
Vi anvender elektronisk måleudstyr til en nøjagtig fastlæggelse af rodkanalernes længde. Det medfører langt større præcision i behandlingen, og yderligere undgår man flere røntgenoptagelser under behandlingsforløbet.
Desuden benytter vi en gennemprøvet og sikker rodfyldningsteknik.

Bidskinnebehandling
Kæbesmerter og hovedpine kan skyldes natlig tænderskæren. Man er ofte ikke klar over, at der om natten kan udfolde sig stor aktivitet i kæbe-og ansigtsmuskulaturen ved at man skærer tænder eller har et øget tandpres. Dette medfører træthed og smerter i ansigtet, giver hovedpine samt øget slid på tænderne. En bidskinne vil i mange tilfælde kunne afhjælpe dette. Et nyt alternativ er hjemmebehandling med Grindcare, der mindsker tænderskæren med elektrisk biofeedback.

Et billede af de to tandlæger

Har du nogen spørgsmål?
Skriv til os

Tandlægeforeningens logo